Ekskluzivno samo za Meridiansport Miloš Janičić:” Pobjedio sam submisionom, ali stand up je glavni krivac za moju pobjedu”

4
119
MIloš Janičić /privatna arhiva
MIloš Janičić /privatna arhiva

Miloš Janičić je ostvario četrnaestu pobjedu u profesionalnoj karijeri završnicom u trećoj rundi protiv iskusnog češkog borca Jaroslava Pokornija. Crnogorski MMA borac koji se smatra jednim od najvećih potencijala sa Balkana, je samo za Meridian sport otkrio kako je sve izgledalo iz njegovog ugla i koji su mu planovi za naredni period.

U svom stilu, polugom na nozi, uspio si da pobijediš, još jednom, nastavio da podižeš rejting. Kako sve izgledalo iz tvog ugla?

Bio je jako težak i iscrpljujuci meč, pobjedio sam submisionom, ali stand up je glavni krivac za moju pobjedu, dobro sam ga izmorio i pretukao u stojci i onda to krunisao polugom na nozi.

Ima li vremena za odmor, znamo da si mnogo radio da bi se što bolje pripremio za ovu borbu?

Definitivno mora odmor i oporavak, da se popravi svaki segment borbe i da prodje određeno vrijeme kako bih bio željan i gladan borbe i pobjede.

 Kakav je osjećaj pobijediti na gostujućem terenu?

 Osjećaj je najbolji kao i poslije svake pobjede, samo je to bitno.

 Još uvijek se kališ, stičeš iskustvo, ali tvoj put izgleda kao pravi, korak po korak naprijed…

Sve što radim radm temeljno i planirano, pratim karijere nekih drugih uspješnih sportista i na taj način se i ja gradim jer u ovom sportu svaka greška vraća 3-4 stepenice unazad.

 Šta su planovi za naredni period?

Planovi su da se trenira i napreduje i čeka se sledeći mec u Češkoj pod okriljem “Oktagon”organizacije.

Čini se da ulažeš veliki entuzijazam, na kraju dana, kakav je osjećaj biti MMA borac u Crnoj Gori, fali li ti dodatna podrška i od koga? Ulažem i previše, osjećaj je los jer niko ne daje sebe 100% i svi vremenom odustaju ili su zadovoljni određenom stepenicom, država i ministarstvo sporta se ne okrece 1% , jedini koji sebe daje u ovome 100% i koji radi stalno samnom je Alen Džankic.

janičić,borac,mma
MIloš Janičić /privatna arhiva

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име