Suzana Zečević /instagram
Suzana Zečević /instagram
Suzana Zečević, lijevi bek rukometnog kluba Feniks, sa postignuta 124 gola najbolji je strijelac Prve ženske lige. Od srijede imaće čast da bude na pripremama sa juniroskom reprezentacijom za Evropsko prvenstvo.

Sa jedanaest godina počela je da trenira u RK Feniks, sa kojim i dalje niže uspjehe.

“Moja rukometna priča počela je sa Feniksom. Braća su se odlučila za karate, dok sam prva u porodici koja se odlučila za rukomet. Trudim se da postignem sve. Nekada privatni život trpi, ali mi nije žao” – rekla je 19godišnja Suzana.

Zečević će od srijede učestvovati na pripremama sa juniorskom reprezentacijom za Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Sloveniji:

Suzana Zečević

“Velika mi je čast i odgovornost da predstavljam svoj klub i državu. Pružiću svoj maksimum i potrudiću se da ispunim njihova očekivanja.”

“Prvo okupljanje sa reprezentacijom bilo je na pripremama na Ivanovim Koritima sa 14 godina. Bila sam jako srećna što ću biti dio reprezentacije.”

Suzana je napravila malu pauzu što se tiče daljeg obrazovanja i maksimalno se posvetila rukometu. Najveću podršku, kako kaže, dobija od svoje porodice koja joj je i najveći oslanac. Pored njih, naravno, tu je i podrška prijatelja, trenera i ekipe.

Najljepši trenutak sa Feniksom mi je osvajanje Druge lige i ulazak u Prvu. Pehar koji smo tada podigli mi je najdraži i jako poseban. Najdraži trenutak sa reprezentacijom mi je utakmica Evropskog prvenstva protiv Slovenije gdje smo izvukle plasman za Svjetsko prvenstvo” – istakla je Zečević.

Suzana Zečević

Obzirom na godinu koja je iza nas i mnogih posledica koje je izazvala, Suzana kaže da je bez obzira ponosna na svoju ekipu.

“Mogli smo bolje, ali s obzirom na probleme sa koronom, zadovoljni smo. Svakako, cilj je ispunjen i zadržali smo mjesto u Prvoj ligi.”

Za kraj, Suzana nam je rekla da je jako zadovoljna plasmanom i titulom Najbolji strijelac sa 124 postignuta gola, ističući da uvijek može bolje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име