Johanson
Twitter: Johanson
Per Johanson nije više selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Navodi se da je Rukometni savez razriješio Johansona dužnosti selektora crnogorskih rukometašica.

Ranije je najavljeno da će predstojeće Evropsko prvenstvo u Danskoj biti posljednje takmičenje na kojem će Johanson predvoditi crnogorske rukometašice.

“Sagledavajući činjenicu da je to jedino takmičenje na kojem bi reprezentacija mogla da se pripremi za veliki izazov koji je očekuje u martu naredne godine, a to je kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, donešena je odluka o potrebi imenovanja novog selektora”, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Navodi se da će selektor imati priliku da se na predstojećem šampionatu u Danskoj upozna sa ekipom i bez pritiska rezultata, počne da priprema tim za kvalifikacije za Igre u Tokiju.

“Savez će u najkraćem roku donijeti odluku o novom selektoru i informisati javnost na konferenciji za novinare i putem zvaničnih kanala”, piše u saopštenju.

Savez se zahvalio dosadašnjem selektoru na profesionalnom pristupu i odličnim rezultatima ostvarenim u posljednje tri godine, tokom kojih je predvodio nacionalni tim na dva prvenstva svijeta i jednom šampionatu Evrope.

Nevjerovatna odluka, s obzirom da je do početka EP u Danskoj odtalo tačno 12 dana, kao i d aje Johanson selektovao igračice koje će da igraju prvenstvo.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име