Kaluđerović
Kaluđerović
Vasilije Kaluđerović, jedan od najmlađih članova ekspedicije Zorana Roganovića, kazao je da će naša reprezentacija da da sve od sebe da pobjedi Island.

“Momci su dosta umorni, ali imamo dosta vremena da se oporavimo i pripremimo. Daćemo sve od sebe na utakmici, kao i na svim do sada. Selektor nas detaljno priprema u vezi svake ekipe, svakog igrača pojedinačno. Za sve nas ta utakmica puno znači, dobiti šansu da igramo meč za 5. mjesto je velika stvar, pogotovo za našu malu državu i naš rukomet“, rekao je Kaluđerović.

Ključ pobjede leži u zaustavljanju tranzicije.

„Moramo da ukinemo njihovu tranziciju, jer svaki promašaj veoma brzo kažnjavaju. Ako to prekinemo i umorimo ih, nećemo im dati lake golove, već moramo da ih natjeramo da igraju pozicioni napad“.

Mladi Cetinjanin koji igra na poziciji beka je dobio piliku protiv Francuske nakon povrede Boža Anđelića i uspi je da da gol.

„Mnogo je lijep osjećaj igrati protiv olimpijskog šampiona. Imali smo veliku želju da napravimo čudo, ali nas je umor stigao i nismo bili pravi. Trebalo je da iskoristimo šanse koje su nam se ukazale. Za mene je ovo veliko iskustvo, igram protiv velikih igrača, velikih ekipa. Do sada smo napravili puno uspjeha, nadam se da ćemo u budućnosti ići ka nečem većem“, poručio je Kaluđerović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име