Klišina
Svjetska vicešampionka u skoku u dalj, Darija Klišina, otkrila je da je dobila jako nepristojnu ponudu na svom instagram profilu.

Riječ je o postupku nepoznatog muškarca koji je prelijepoj Ruskinji ponudio 200 000 dolara na mjesečnom nivou uz jedan uslov – da mu bude pratnja.

„Možete li da zamislite? Pre nekoliko mjeseci mi je ponuđeno da budem djevojka za poslovnu pratnju. Ostala sam šokirana“, istakla je dvadesetdevetogodišnja atletičarka Klišina za portal sports.ru.

„Iako sam odbila, on je nastavio: ‘Molim te, ne odbijaj, ne znaš sve uslove. Nudim ti veliku količinu novca.’ Rekao je da bi zarađivala 200.000 dolara mesečno. Posle toga sam razmišljala da li stvarno djelujem kao djevojka za poslovnu pratnju“, navela je Klišina.

Atletičarka uživa status jedne od najljepših sportistkinja na planeti. U intervjuu za ruski portal, Klišina se prisjetila i fotografisanja za ruski časopis za muškarce na početku karijere, naglašavajući da sada žali što je učestvovala u tome.

Klišina je 2017. na Svjetskom atletskom takmičenju u Londonu osvojila srebrnu medalju, a tokom karijere je dva puta bila evropska šampionka. Na Olimpijskim igrama u Riju 2016. bila je jedina ruska atletičarka kojoj je, nakon doping skandala, dozvoljeno da se takmiči.

Plavokosa sportistkinja ljubav prema atletici naslijedila je od roditelja, koji su se takmičili u nekoliko sportova pre nego što se ona rodila. Kao osmogodišnjakinja počela je da trenira odbojku, ali joj je dosadila, pa se u 13. godini okrenula atletici, tačnije skoku u dalj.

22 KOMENTARI

  1. Mozda zbog greske iz mladosti a mozda ta ponuda i nema veze sa tim fotografijama. U svakom slucaju od sporta moze lijepo da zivi, ne trebaju joj ti angazmani

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име