Kući ipak najbolje!

28
203

Itana Grbić se ponovo vratila u ŽRK Budućnost!

Dvadesettrogodišnja Podgoričanka će od iduće sezone opet biti u klubu u kom je ponikla. To je rezultat, doduše, usmenog dogovora Itaninog sadašnjeg kluba Bukurešta i Budućnosti, ali svi su saglasni da je potpisivanje ugovora samo formalnost.

Inače, Grbićeva je u Bukurešt došla prošle godine upravo iz Budućnosti. Ovo je njen drugi povratak u matični klub, jer se 2016. godine vratila iz skopskog Vardara.

Tokom karijere je mijenjala pozicije u timu. U mlađim kategorijama reprezentacije Crne Gore i ekipe Danilovgrada(filijale Budućnosti) igrala je srednjeg beka. U ekipi Vardara bila je lijevo krilo, dok je u Bukureštu pokrivala pozicije na oba krila.

U Budućnost se vraća kao srednji bek i zamjena za Đurđinu Jauković i Mateu Poleksić koje odlaze iz kluba. Na toj poziciji će dijeliti minutažu sa Milenom Raičević i Andreom Lekić, koja je takodje došla iz Bukurešta.

Itana Grbić je četvrto pojačanje. Novo pojačanje su, pored Lekić, i Barbara Arenhart iz Vaca, kao i mladi desni bek Rostova – Valerija Maslova.

28 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име