Lalošević u društvu naših sjajnih takmičarki, FOTO: Ministarstvo sporta i mladih
Lalošević u društvu naših sjajnih takmičarki, FOTO: Ministarstvo sporta i mladih
Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević istakao je da su naše bokserke, Bojana Gojković i Tamara Radunović ispunile uslove za mjesečna primanja od strane države

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je mlade crnogorske bokserke Bojanu Gojković i Tamaru Radunović, osvajačice medalja na Evropskom prvenstvu za seniorke u boksu u Budvi, Aleksandra Klemenka, predsjednika Bokserskog saveza Crne Gore i Davora Dokića, predsjednika bokserskog kluba “Budva”.

Lalošević je odao veliko priznanje mladim bokserkama, te istakao da su bile dostojni reprezenti crnogorskog sporta u Budvi”, saopšteno je iz Ministarstva.

Ministar je saopštio bokserkama Gojković i Radunović, da su ovim rezultatom stekle pravo da od 35. godine primaju doživotnu mjesečnu sportsku naknadu kao priznanje za ostvareni uspjeh.

Predsjednik Bokserskog saveza i mlade takmičarke upoznale su ministra sa pripremama za predolimpijski ciklus, kako bi se ostvarila norma za odlazak na Olimpijske igre, koje će se održati u Parizu 2024. godine.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име