LoL
Meridianbet: LoL Svjetsko prvenstvo
Riot je objavio da se ukupno više od 3.200.000 ljudi prijavilo za 6.312 postojećih mjesta za gledanje finala LoL Svjetskog prvenstva 2020.

Finale Svjetskog prvenstva u LoL-u biće prvo i jedino veliko sportsko takmičenje koje će imati publiku u Kini ove godine. Dogovoreno je sa vlastima da fudbalski stadion Pudong koji prima 33.000 gledalaca dozvoli da 6.312 navijača prisustvuje finalu, a zbog velike zainteresovanosti Riot je odlučio da ne prodaje karte već da karte dobiju srećni dobitnici koji će biti izbučeni na lutriji.

Ko god da je imao kineski broj telefona i LoL nalog preko 30-og nivoa a da se nalazio u Kini, mogao se prijaviti za mjesto. Brojka od milion prijavljenih ljudi, prođena je za samo 4 sata.

Srećni dobitnici će biti ubačeni u posebnu bazu podataka jer karata neće biti, na licu mjesta će im biti pregledana lična dokumenta pomoću programa koji će im skenirati lice radi dodatne indetifikacije. Već sjutra će biti izvučeni srećni dobitnici, koji će moći da uživo 31. oktobra isprate ko će biti novi LoL šampion svijeta.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име