Majk Tajson se vraća u ring!

25
184

Nekadašnji najbolji bokser svijeta, Majk Tajson najavio je povratak u ring!

Tajson je izjavio da se sprema i da ima veliku želju za treningom kako bi se doveo u red i spremio za tri ili četri runde egzibicionog meča. Tajson takođe želi da taj meč bude humanitrnog karaktera.

“Želim da se vratim u salu, da se dovedem u red kako bih mogao da boksujem tri ili četiri runde u egzibicionom meču. Tako želim da prikupim novac za humanitarne svrhe. Želim da pomognem zavisnicima od alkohola i droge, ali i beskućnicima”, rekao je Tajson.

“Treniram u poslednje vrijeme, želim da se vratim u ring. Mislio sam da odradim nekoliko egzibicionih mečeva i vratim se u formu. Od prethodne nedelje udaram i fokusere. To je zaista teško, tijelo mi nije u dobrom stanju, imam velike upale i bolove zbog toga. Sve me boli, osjećam se kao da su me trojica prebila”, dodao je Majk.

Profesionalno je boksovao od 1985. do 2005. godine. Sa 20 godina i 145 dana pobjedom nad Trevorom Berbikom postao je najmlađi šampion svijeta u superteškoj kategoriji a samim tim postavio i rekord koji još uvijek nije oboren. U profesionalnom ringu ostvario je skor od 50 pobeda 6 poraza i dva poništena meča.

25 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име