Mekgregor
MMA borac, Konor Mekgregor izrazio je želju da bi se borio pred praznim tribinama na nekom od predstojećih UFC takmičenja.

„Navijači čine sport, ali biće mi zadovoljstvo da pokažem svoju moć bez njihove buke“, rekao je Mekgregor.

U proteklim danima spekulisalo se o mogućoj borbi Mekgregora, sve je to izazvala fotografija na Instagram profilu MMA borca koja je nosila intrigantan opis:„Budite spremni“. Na sve to oglasio se i Dejna Vajt, prvi čovjek UFC-a. Potvrdio je da je imao razgovor sa Konorom i da su razgovarali o potencijalnoj borbi.

„Notorius“ je podijelio i kritike svojim rivalima. Rekao je kako bi Amerikanac Džastin Gejdži, trebao biti njegov sledeći protivnik. Gejdži za vikend pobijedio Tonija Fergusona u borbi za privremenu titulu u lakoj kategoriji.

„Sledeća borba je između mene i Džastina jer je Habib najveći otvarač boca među borcima, garantujem“, rekao je Mekgregor.

„Habibe, ti si sramota. Kriješ se kao pacov, kao i obično, kao što sam rekao mnogo puta, kao što sam vidio mnogo puta. Potvrđeno je ono što se već zna, ‘nemam komentar’. Sramota za prave borbe”, napisao je Irac.

18 KOMENTARI

  1. Ubedljivo najbolji i najkompletniji borac ikad, covjek koji uz sve to zabavlja i publiku. Isto tako ce biti dobar i bez navijaca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име