Meridianbet
Meridianbet
Kompanija Meridianbet nastavlja sa velikom kampanjom podrške profesionalnom i amaterskom sportu širom EvropePodgorica, Beograd, Banja Luka, a od prije nekoliko dana Valeta i Limasol!

Valletta FC, klub koji se 25 puta okitio titulom šampiona Malte i predstavlja ime poznato navijačima oba naša vječita rivala, dobio je novog oficijelnog betting partnera – kompaniju Meridianbet. Najveće ime u igrama na sreću u ovom dijelu Evrope već duže od decenije prisutno je na Malti, jednom od najstarijih i najzahtjevnijih tržišta cijelog svijeta.

 „S ponosom objavljujemo početak višegodišnje strateške saradnje FC Valletta i Meridianbet. Jedan od najvećih operatera Evrope i najcijenjenijih brendova u industriji igara na sreću sa preko 5000 uplatnih mjesta, postao je platinum sponzor našeg kluba. Ovo je nastavak desetogodišnje istorije ulaganja kompanije Meridianbet u razvoj sporta na Malti“, saopštio je Paul Spiteri, potpredsjednik Valletta FC, sa kojim su u prethodnom periodu, u sklopu evropskih kvalifikacionih mečeva u UEFA takmičenjima snage odmjerili kako Crvena zvezda tako i Partizan.

meridianbet
Meridianbet

Meridianova kampanja podrške lokalnom sportu ovih dana bila je uspješna na još jednom sunčanom ostrvu. Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja Kipra – Apolona iz Limasola – dobila je novog generalnog sponzora. Strateško partnerstvo potpisano je i sa klubom košarkaša u kolicima, što je posebno polje podrške ove ugledne kompanije – jačanje sportskih udruženja osoba sa invaliditetom.

„Dileme oko odabira strateškog partnera našeg kluba nije bilo – ponosni smo što će sve kategorije našeg kluba, od pionira do prvog tima, brendirati Meridianbet, najveći sponzor sporta na Kipru“, riječi su predsjednika KK Apolon, Ksenofon Haralabos.

meridianbet
Meridianbet

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke godinama je već apsolutni hit u medijima i društvenim mrežama regiona, jer su ga 2009. godine, između ostalih, osnovali Nele Karajlić i Emir Kusturica, dok su počasni članovi uprave Leo Mesi, Rud Gulit, Frank Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić… Od ove jeseni „Rekreativci“ igraće u višem rangu, i to u dresovima na kojima piše Meridianbet.

meridianbet
Meridianbet

Kompanija Meridianbet je sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore. Vaterpolo je najtrofejniji crnogorski sport. Iako Crna Gora ima nešto više od pola miliona stanovnika i jedna je od najmanjih evropskih zemalja, ima osvojenih čak 10 medalja sa velikih takmičenja.

“Potpisivanje ugovora dolazi u otežanim okolnostima za funkcionisanje cjelokupnog sporta zbog pandemije koronavirusa. Zbog toga mi u Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore izražavamo posebnu zahvalnost što se kompanija Meridianbet odlučila za saradnju sa nama. Iskreno se nadamo da je ovo samo početak višegodišnje uspješne saradnje, a mi u VPSCG ćemo uraditi sve da naš novi sponzor, kroz aktivnosti našeg saveza dobije što značajniji propagandni karakter. Ugovor je potpisan do kraja naredne kalendarske godine, kada našu reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre, a nadamo s ei očekujemo plasman na ovu najznačajniju sportsku manifestaciju. Stoga, podrška Meridianbeta dolazi u pravom trenutku”, kazao je direktor VPSCG Radovan Milinić.

meridianbet
Meridianbet

Osim što predstavlja najveće ime u svojoj oblasti u čitavom regionu, kompanija Meridian više od decenije uspješno posluje na više tržišta EU, na kojima primjenjuje najbolje prakse podrške lokalnim sportskih udruženjima – kako profesionalnim i amaterskim. To se prije svega odnosi na novčana sponzorstva, ali i donacije u vidu dresova, lopti, rukavica, stipendija za sportiste juniore… Sve ove akcije djelovi su u mozaiku Meridianove sjajne sportske priče.