Nenad Lalatović
Izvor: Facebook
Nisam projekat bilo kakve politike, da jesam bio bih u Crvenoj zvezdi, rekao je trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

Lalatović je bio gost u Meridianovoj emisiji “Moj ugao”, a u razgovoru sa Milanom Boškovićem podsjetio da je u Zvezdu došao kada u klubu nije bilo struje.

“Da sam bio projekat dovodila bi se meni pojačanja, kao Miodragu Božoviću i Vladanu Milojeviću. Znači, ja nisam bio ničiji projekat.”, kaže Nenad Lalatović za Meridian.

” I dalje govorim i dalje tvrdim… Zbog toga mogu da me mrze. Za mene u ovom trenutku ne postoji bolji političar od Aleksandra Vučića. I zbog toga sam postao “politički projekat”, zato što sam to izgovorio. Opet kažem – on je Mesi, a kada se bude pojavio neko novi, možemo dalje da razgovaramo.”, dodao je Nenad.

On je prokomentarisao i tešku finansijsku situaciju u Vojvodini i nedostatak reakcije Uprave.

“Prebacuju loptu od jednog do drugog. Bajatović uvijek ima sastanke, Samardžić uvijek kaže: ,,Ja sam tek došao, ja tu ne mogu ništa”. Pa, što si došao ako ne možeš ništa? Trener se smijenjuje kada nema rezultata, onda treba i Uprava da se mijenja u takvim situacijama. Ne znam šta da kažem.”, istakao je Lalatović u Meridianovoj emisiji “Moj ugao”.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име