Obradović
Izvor: Facebook

Rukometni savez Srbije je saopštio da Ljubomir Obradović više neće obavljati funkciju selektora u ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije.

Navodno, Upravni odbor RSS je na današnjoj sjednici jednoglasno razriješio dužnosti selektora, trenere i sve članove stručnih štabova ženskih reprezentativnih selekcija.

Sa sada već bivšim selektorom ženske seniorske reprezentacije Srbije, Obradovićem, postignut je dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Milena Delić koja je predsjednica RSS je ranije izjavila da nije bila upoznata na vrijeme sa lošim odnosom koji je vladao između Obradovića i rukometašica, te da bi on ranije bio smijenjen, prije neuspjeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

“O novim rješenjima za mjesto selektora, odnosno, trenera reprezentativnih selekcija, UO Rukometnog saveza Srbije izjasniće se na narednoj sjednici” – navodi se u njihovom saopštenju.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine igraće u Grupi 6 sa selekcijama Švedske, Islanda i Turske. Te kvalifikacije počinju u oktobru, a domaćin Evropskog prvenstva biće Slovenija, Crna Gora i Sjeverna Makedonija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име