Katarina
Katarina Krpež Šlezak / Twitter

Moraće Srbija od sada pa u budućnosti da igra bez kapitena pošto je Katarina Krpež Šlezak zvanično objavila povlačenje.

Iskusni kapiten srpskog tima i neko ko je ogromnom energijom donosio prednost u svakom meču je u 33. godini života odlučio da je dosta…

Kako je navela sprska rukometašica razlozi su privatne prirode, odnosno želja da se više posveti ćerki.

– Posle dugog razmišljanja odlučila sam da završim moju reprezentativnu karijeru. Teška srca sam odlučila da je kraj. Glavni razlozi su zdravlje i porodica. Vrijeme brzo prolazi, želim više da se posvetim ćerkici. Zato smatram da je pravi trenutak da neke mlađe djevojke dobiju šansu. Sigurna sam da će željom i energijom donijeti mnogo u budućnosti.

Ona se zahvalila i svim saigračicama kojima je poručila da će od sada biti najvjerniji navijač.

– Bila mi je čast i zadovoljstvo svih ovih godina da igram za zemlju. Srećna sam što sam imala priliku da igram sa divnim djevojkama, mnogo toga smo prošle zajedno, mnogo lijepih trenutaka će mi ostati u sjećanju. Srećna sam jer sam imala priliku da upoznam prijatelje za cio život. Iako neću više igrati za reprezentaciju, uvijek ću biti vjerni navijač – stoji u objavi Katarine Krpež Šlezak.

Katarina je najveći uspjeh ostvarila kada je bila dio tima koji je Srbiji donio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2013. godine u Beogradu.

Katarina je trebala da sa kapitenskom trakom predvodi Srbiju na narednom Svjetskom prvenstvu od 1. do 19. decembra u Španiji.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име