Okršaj Britanaca!

32
249

Britanski bokser, Entoni Džošua je otvoreno pozvao Tajsona Fjurija na borbu. U ovom meč bili bi uključeni pojasi IBF, WBA, WBO i WBC.

Fjuri trenutno posjeduje svaki pojas teške kategorije, a 22. februara ostvario je pobjedu nad Diontejom Vajlderom i tako postao WBC prvak u najtežoj kategoriji. Džošua je u decembru osvojio pojase IBF, WBA i WBO i to nakon sto je porazio Endija Ruisa.

“Ako zaista želiš da kažeš da si broj jedan, bori se sa mnom! Ja imam ostale pojase tako da ovo jedino ima smisla. Ta borba će dati jednu dominantnu figuru u diviziji teškaša koja će imati sve pojase. Logično je da dokažeš sebe kao broj jedan, moram da se borim sa Fjurijem. On mora da se bori sa Džošuom”, rekao je Entoni Džošua.

Ako Fjuri prihvati borbu protiv Džošue, moraće prije tog meča da se bori sa Vajlderom po treći put. Ta borba treba da se održi u oktobru, a za to vrijeme Džošua će moći da brani svoje titule protiv izazivača Kurbata Puleva.

„Postoji mnogo nesigurnosti i teško je spekulisati o potencijalnom meču Fjurija i Džošue. U savršenom svijetu bez virusa bih mogao da vidim scenario po kojem se odigrava taj meč, ali trenutno to ne mogu“, osvrnuo se povodom poziva na ovaj meč, Tod Dubef, promoter Tajsona Fjurija.

32 KOMENTARA

 1. Fjuri bi ga otresao, za Dzosuu sam mislio da je bolji borac i njegov sam fan, medjutim, nema ono nesto, vidjelo se protiv Ruiza da je ranjiv itekako.
  Fjuri je borac koji zna kako da iskoristi mane protivnika, sigurna pobjeda, dajte kvote da singlaaamooo.

 2. Jedva cekam okrsaj
  Dzosua Fjuri
  kakav ce to spektakl biti

  Kolike ce biti kvote?
  Meridian pritrdjuje kvote za borilacke dogadjaje, znam.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име