Gojković
VSCG: Vaterpolisti u Japanu
Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, izjavio je da putovanje crnogorskog olimpijskog tima u prijestonicu Japana proteklo po planu.

“Putovali smo po planu, procedura na aerodromu je išla brže nego što su bile najave. Što se tiče putovanja zadovoljni smo – u Kašivazakiju imamo odlične uslove. Domaćin nas je zvao i 2019. godine, ovdje je trener bio bivši selektor Crne Gore, Ranko Perović“, kazao je naš selektor.

On je najavio da će “zlatne ajkule” odraditi par treninga sa reprezentacijom Srbije.

“Tu je i reprezentacija Srbije. S njima ćemo odraditi nekoliko treninga da probamo da dignemo formu. Fokus je da se spremimo za početak Olimpijskih igara. U ovom momentu razmišljamo o toj prvoj utakmici sa Australijom. Nadam se da ćemo ostati zdravi i da ćemo se pripremiti najbolje moguće do početka Igara”, poručio je iz Kašivazakija Gojković.

3 KOMENTARI

  1. Mislim da je ovo skroz ok odluka da odrade par treninga jedni sa drugima… oni se svi medjusobno poznaju i mislim da ce biti super atmosfera i jedni drugima podrska … kako nasima tako i reprezentaciji Srbije zelim puno srece !!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име