Studentski Centar
Izvor: Twitter
Studentski Centar dočekuje Zadar u “Morači” sa početkom od 18h.

Na duelu sa Megom ovaj tim je izgubio 101:68 i zbog toga sada osjećaju još veći pritisak. Ekipa Zadra je na zadnjem susretu izgubila od Partizana 73:78.

“Očekujemo iskusnu ekipu Zadra, koja je u prvom kolu pokazala koliko je ozbiljna. To je tim koji je na okupu drugu godinu zaredom, ali mi moramo da se više bavimo svojom igrom. Neophodno je da popravimo pristup, da djelujemo kao ekipa koja se bori do kraja. Samo tako možemo da očekujemo pozitivan rezultat”, rekao je trener podgoričke ekipe Andrej Žakelj.

Svoju izjavu je dao i Andrija Slavković:

“Zadar je odličan, zna da igra košarku i znaće da kazni svaki naš nedostatak i pad koncetracije. Zadržao je okosnicu ekipe od prethodne sezone, doveo nekoliko iskusnih igrača, a u prvom kolu je namučio Partizan. Mi smo posljednje dane iskoristili da radimo na nekim greškama kojih je bilo dosta u prvoj utakmici, a koje ne smiju da se ponove. Moramo da popravimo utisak, imamo mladu ekipu i ako uđemo u utakmicu sa odličnom enegijom i fokusom mislim da imamo velike šanse da izađemo kao pobjednici.

Na utakmici je dozvoljeno prisustvo 100 ljudi u dvorani “Morača”. Cijena ulaznice je tri eura.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име