Lazović
Dejan Lazović / Twitter
Dejan Lazović propustiće Olimpijske igre u Tokiju.

Do posljednjeg dana bio je u igri za najveći sportski događaj, ali problemi sa šakom desne ruke bili su jači od svega. On se trenutno nalazi U Beogradu gdje prima terapije.

“Ne znam šta pametno da kažem. Sport je takav, dešavaju se ovakve stvari kada najmanje očekuješ. Probao sam, trenirao sam, međutim protiv više sile nijesam mogao. Bol se vratila, a sa ovom povredom ne bih mogao biti na maksimumu na Olimpijskim igrama. Mnogo je teško, spremao sam se sve vrijeme i sve je bilo dobro do tog trenutka. Gledam sada da zaliječim povredu i da nastavim sa vaterpolom. Moraću sve ovo da prevaziđem i nastavim dalje. Nema mi druge”, rekao je Lazović.

“Tako to ide strpljenje je najvažnije. Imao sam najveću ambiciju za Tokio, a kada vratim film ovo je, maltene, drugi olimpijski ciklus koji sam prošao, a mogao sam da računam još jedan za London, ali tada nijesam imao šansu. Znači, 11 godina čekam Olimpijske igre… Kad sam sve to prošao mogu sačekati i još dvije, tri godine”, dodao je on.

Svakako da će bodriti svoje saigrače.

Iskreno bih volio da se osvoji medalja, zaslužili su je radom, a pokazali smo posljednjih godina da možemo da igramo protiv svih, čak i sa ekipama koje su bolje na papiru. Znam da su momci spremni, a mi koji nijesmo sa njima navijaćemo srcem da naprave što bolji rezultat”, zaključio je Lazović.

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име