Nina
Nina Stojanović
Nina StojanovićAleksandra Krunić, Ivana Jorović ženska teniska reprezentacija Srbije i selektor Dušan Vemić juče su otputovali na Olimpijske igre u Tokio.

–” Imale su dobre rezultate u poslednje vrijeme, što je posebno ohrabrujuću. I nadam se da će koliko to bude moguće iznenaditi i sebe i nas pozitivno. Na licu mjesta, postoji i šansa da Aleksandra Krunić zaigra u singlu, što bi bilo veoma lijepo. Znam da su djevojke spremne da se bore i da dobro predstavljaju Srbiju.” – istakao je selektor.

Jedina je Aleks već učestvovala na Olimpijskim igrama.

–” Ne volim da putujem sa očekivanjima, svi mi sanjamo medalje. Jako bh voljela da igram singl. Kao što je i Nina rekla, daćemo sve od sebe da Srbiju predstavimo što bolje. Iako sam već bila na Igrama, biću jednako fascinirana kao djevojke. Nadam se da ćemo imati prilike da bodrimo i naše ostale sportiste.” – istakla je Aleksandra.

Jorovićeva putuje prvi put na ovakav događaj.

–” Ponosna sam što sam dio ovog tima. Ja na put volim da idem sa visokim ciljevima, tako da u dogovoru sa svojim timom zacrtali smo ciljeve. Nadam se najboljim rezultatima.” – istakla je Ivana.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име