grbić
Itana Grbić 19-talenat bila je u najužem krugu kandidatkinja za odlazak u Rio de Žaneiro.

“Jedva sam čekala ovo, moj najveći san je ostvaren. Tu sam, dio sam Olimpijskih igara, među najboljima na svijetu… I zaista je poseban osjećaj vidjeti toliko zastava, toliko sportista na jednom mjestu… Borile smo se za to, oslabljene smo došle do Tokija, zaslužile smo sve što nam se dogodilo”, kaže Itana Grbić.

“Samo korak po korak, prva utakmica je najbitnija”, ističe Grbić.

“Nismo došli ovdje samo da bismo ispunili san i učestvovali”.

“Ostavićemo srce na terenu, to je sigurno, vidjećemo koliko će nam to donijeti”, napominje mlada rukometašica.

“Ne razmišljamo unaprijed, ne donosimo bilo kakve zaključke, ne bavimo se prognozama … Imamo naš plan, držaćemo se dogovora i radićemo naš posao – da na terenu pokažemo šta znamo”.

“Kada je na prvom sastanku pričala o Londonu, Bojani su potekle suze. To dosta govori koliko su jake olimpijske emocije. Potrebno je, ipak, da se osjeti ta posebnost, mislim da smo je osjetili od prvog dana. Takođe, od starta priprema smo bile maksimalno fokusirane na treninge, želimo da pokažemo najviše što možemo na najvećoj sceni”, ističe Grbić.

“Godinu i tri mjeseca živimo tako, imale smo brojne testove tokom sezone, spremile smo se psihički, ne želimo i nećemo da dozvolimo da nas ništa poremeti”, naglašava Grbić, uz poruku navijačima u Crnoj Gori:

“Budite se i budite uz nas. Daćemo sve od sebe da vas obradujemo i ponovo učinimo ponosnim”. ističe Grbić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име