Rukometašice
foto: Reuters
Rukometašice Crne Gore savladali su rano jutros Koreju (28:26) čime su praktično osigurali plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Nakon trijumfa nad Korejankama, Jovanka Radičević je istakala kako ekipa polako raste.

“Najbitnije da smo posije dva poraza ustale i onako ranjene ostvarile pobjedu. Ima tu prostora za napredak. Najvažnije je da smo pobijedile. Sad bih pristala da cijelo vrijeme bude ovako, da se mučimo, ali da na kraju pobjeđujemo, jer je to najvažnije. Nije bilo lako podići se nakon dva poraza, ali pokazale smo da kad izgledamo najranjivije, da možemo da skupimo snagu i da odigramo. Puno je bilo dobrih, ali i loših stvari, ali najvažnije je da kao ekipa rastemo”, kazala je Radičević.

Naše rukometašice imale su veliku prednost u finišu, ali su istu ispustile, pa još nijesu teoretski osigurale plasman dalje.

“Zato mi je žao što smo ispustile tu gol razliku koju smo imali, da ne zavisimo ni od koga. Mi imamo mogućnost da se borimo protiv Holandije i da same sve riješimo, vjerujem da imamo šansu. Tu ćemo pokazati da želimo da pobijedimo”.

Jovanka navodi da su i pored nervoze naše rukometašice imala kontrolu meča.

“Imali smo kontrolu, ali smo imale nervozu, stres. Na tome moramo da proradimo. Tim je iznad svega i jednostavno moramo da dišemo kao tim i da igramo jedna za drugu i kad je tako nema problema. Znam koliko smo ovo čekale, pet godina velikih odricanja.”

7 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име