Miroslav Perković crnogorski as o novom klubu

1
35
Perković
vaterpolovesti.com Perković
Miroslav Perković, jedan od najtalentovanijih centara, odlučio je tokom ljeta da se iz Primorca preseli u Novi Beograd. 

Mladi i ekstra talentovani vaterpolista, koji je već uzdanica naše vaterpolo reprezentacije, potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom koja ima vrhunske ambicije u svim takmičenjima.

 On je jedan od najmlađih igrača u timu, koji sa klupe vodi legenda vaterpola Vladimir Vujasinović, izuzetno je zadovoljan izborom sredine, iako je tokom ljeta mnogo klubova bilo zainteresovano za mladog asa iz Crne Gore.

Nemam nikakvu dilemu da sam doneo pravu odluku. Imam priliku da učima od trenera kakav je Vladimir Vujasinović, a nepotrebno je trošiti reči o tome, koliko Vujasinović zna, kada je vaterpolo u pitanju. U početku mi je bilo malo čudno jer sam trenirao i igrao sa momcima koji spadaju u sam krem svetskog vaterpola. Odlično su me prihvatili, nastojali su da mi pomognu da se što pre prilagodim. U ovom momentu mogu da kažem da rastem i napredujem iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Nastojim da žestokim radom unapredim sopstvene kvalitete i mogućnosti, kako bi što više mogao da pomognem ekipi u ostvarivanju vrhunskih ambicija u svim takmičenjima“, naglasio je Miroslav za Sport Klub i rekao sledeće :

„Za sada sve ide po planu. Odigrali smo bez greške prvi turnir Regionalne lige, nismo osetili gorčinu poraza ni u izuzetno kvalitetnom šampionatu Srbije. U Ligi šampiona imamo polovičan učinak, ali nismo razočarani. Svesni smo da igramo protiv izuzetno jakih timova, koji uglavnom već godinama igraju u istom sastavu. Mi smo praktično nova ekipa, sa dosta novih igrača, a samim tim, treba nam vremena da se sve kockice slože u željeni mozaik. Nemam nikakvu dilemu da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve jači i kvalitetniji, da ćemo uspeti da ostvarimo ciljeve u svim takmičenjima, a ciljevi su kao što je poznato najveći mogući.“

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име