ago rogue
Meridianbet: Ago Rogue
AGO ROGUE je u velikom finalu 2020 ljetnjeg EU Mastersa pobijedio ekipu Team GamerLegion ubjedljivim rezultatom 3:0 i tako donio prvu titulu Ultraligi!

Učesnici Ultralige pružaju veoma dobre partije na EU Masters turnirima, ali nisu imali to “nešto” da dođu do samog finala i na kraju podignu trofej. Radi podsjećanja u prošloj sezoni, poljski tim K1CK Neosurf poražen je 3-0 u finalu od strane LDLC-a. Ovog puta je ekipa K1CK bila veoma uspješna ali je ekipa AGO ROGUE odnijela šou. Eikpa K1CK je došla na ljetnji EU Masters kao aktuelni šampion Poljske.

A jedan veoma interesantan podatak je da su finalisti igrali u grupi B u kojoj se takmičio i EBL šampion SuppUp eSports. Ekipa SuppUp eSports je priredila neočekivano iznenađenje, tačnije, izgubili su svih 6 mečeva na takmičenju. A grupa B je bila toliko neizvjesna da su ekipe AGO i GL imali identičan skor (4-2) kao i španska ekipa Movistar Riders, pa su na kraju mečevi odlučeni tajbrejkerom.

Poljaci su u plejof fazi pokazali potpuno drugu igru, pa je tako ekipa AGO ROGUE plejof fazu završila bez izgubljenje partije, a ukupan skor je bio 7:0. U četvrtfinalu su pobijedili ekipu Misfits Premier, a nakon njih i glavnog favorita ekipu mousesports. Ekipa GamerLegion je u drugom polufinalu savladala šampiona iz prošle sezone LDLC, ali dalje od toga nisu mogli.

AGO ROGUE ih je potpuno nadigrao u finalu, a partije su im trajale prosječno manje od 25 minuta. Pavel “Woolite” Pruski se izdvojio sa 7-0-5 skorom u prvoj partiji igrajući Ezreala, dok je drugi gejm bio jedan od najubedljivijih gaženja na cijelom turniru, nakon što je AGO za samo 20 minuta slavio rezultatom 19-1.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име