Ema Kimilainen
Piroschka Van De Wouw/Emma Kimilainen/REUTERS via Guliver image
Finska automobilistkinja Ema Kimilainen iznijela je detalje ucjene za mjesto u seriji Indi Lajt.

Ema Kimilainen trenutno vozi u W Seriji u kojoj se trkaju samo žene, a liga je u nivou Formule 3. Kimilainenova je tokom svoje karijere bila takođe i u Skandinavskom šampionatu turističkih vozila, u Formuli PAlemr audi, a pokušala je da se izbori i za mjesto u Indi Lajtu.

Indi Lajt je takmičenje koje organizuje američki Indikar. Kada je finska automobilistkinja pokušala da sebi stvori karijeru u ovom sportu, naišle su neočekivane prepreke.

Ema je dobila sponzora da se takmiči u Indi Lajtu ali joj nije rečeno ko je tačno sponzor.

Išla sam tamo i htjela sam da saznam više. Zvala sam i dobila sam odgovor da je bilo nekih nesporazuma. Dogovorila sam slikanje u bikiniju, ali su onda rekli da moram da se slikam u toplesu. Pitala sam šta se dešava i onda mi je bilo jasno da je sponzor jedan muški magazin„, rekla je Kimilainenova.

Nisam imala riječi za količinu podrške koju sam dobila. Nevjerovatno je teško reći stvari poput ovih jer ne želiš da ti negativno utiču na karijeru. Neću da se žalim i da pričam šta bi bilo kad bi bilo, moj put nije završen. Hajde da se trkamo!„, poručuje Ema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име