Ferstapen: Teško je reći ko je najbolji u istoriji, ali Luis svakako zaslužuje sve pohvale

0
3
Ferstapen
Vozač ekipe Red Bula, Maks Ferstapen mišljenja je da je Luis Hamilton jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1.

“Znate koliko je teško reći ko je najbolji u istoriji, ali Luis svakako zaslužuje sve pohvale. Prije svega zbog toga kako se nosio sa svim izazovima proteklih godina, uvijek se vraćao i pobijedio je u velikom broju trka, osvojio sedam šampionata. On nikako ne može da se zaobiđe. Naravno da ima još dosta vozača u Formuli 1 koji su veoma jaki i dobri i koji bi u takvom vozilu bili uspješni. Ali ne treba zaboraviti da je Luis pobjeđivao i u riskantnim situacijama, kao prošle godine u Turskoj. Stvarno je tad bio veoma dobar da, definitivno je jedan od najboljih ikad u Formuli 1”, kaže Ferstapen.

Njih dvojica su vodili veliku bitku za pobjedu na prvoj trci sezone u Bahreinu. Navijači se nadaju da će sličnu borbu vidjeti i na stazi u Imoli.

“Jako sam uzbuđen zbog navijača, mislim da je ovo nešto što su svi oni dugo priželjkivali da vide. Ipak, to je bila samo jedna trka, ne znamo šta nosi budućnost. Moguće je da Mercedes bude još bolji, ali mi ćemo se truditi što je više moguće da pokušamo da im ostanemo blizu. Nadam se da ćemo im i ja i Valteri Botas biti dobra konkurencija”, zaključio je Ferstapen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име