Gojković
Gojković
Vladmir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, objavio je danas spisak igrača za predstojeći meč sa Mađarskom koji ih očekuje u nastavku evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu.

Prema odluci koju je donijela Fina, Ajkule će igrati sa Mađarima, a selektor Gojković izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da odigraju još jedan duel sa Mađarima.

“Rumunija je otkazala učešće, to znači da smo se automatski plasirali na finalni turnir evropskog dijela kvalifikacija. Fina je odlučila da igramo sa Mađarima, što smo rado prihvatili, jer je ovo dobra prilika za mlade igrače da napreduju i da imamo još jedan duel sa Mađarskom”, rekao je selektor Ajkula.

Gojković je takođe naglasio da je ekipa dosta izmijenjena u odnosu na prethodni meč sa Mađarskom koji su imali u januaru i da će predstojeći meč koji će se igrati u srijedu pokazati mogućnosti i spremnost mladih igrača.

“Ekipa je drugačija u odnosu na taj meč u januaru, neki igrači su se oporavili od povreda, neke nismo zvali jer imaju pretrpan klupski raspored… Cilj nam je da probamo još kandidata, da vidimo koliko ko može, jer nas već od aprila čekaju prave obaveze i bitno je da imamo neku bolju sliku mogućnosti”, rekao je Gojković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име