Lewis Hamilton
Rudy Carezzevoli/Lewis Hamilton/REUTERS via Guliver image
Luis Hamilton je oborio rekod po broju pobjeda legendarnog Mihaela Šumahera, a nije ni daleko od trocifrenog broja pobjeda.

Ova sezona je definitivno bila u znaku Luisa Hamiltona.

Proteklog vikenda, 92. pobjedom, Hamilton se izdvojio na vrhu liste.

Prošle godine na trci u Mađarskoj Toto Volf mi je prvi put ponudio potpisivanje novog ugovora. Tada nije bila pandemija i iz sadašnje perspektive tada je trebalo da potpišem. Međutim, mislim da se stvari uvijek dešavaju u pravo vrijeme i da postoji razlog zašto se nešto dešava. Vjerovatno tada nijesam bio mentalno spreman da razmišljam o nastavku saradnje jer sam bio pod psihološkim pritiskom – rekao je Hamilton na početku razgovora.

Britanac je u Mercedes došao 2013. godine i od tada konstantno napreduje i bilježi sjajne rezultate.

Definitivno mislim da još ništa nije gotovo. Želim da nastavim ovaj niz. Želim da kada prođe ovaj period karantina nastavimo sve po starom i da svako od nas bude na mjestu koje je zaslužio.

Iako će u januaru napuniti 36 godina, ne pomišlja na penziju.

Želim da nastavim da se trkam, ali ne znam dokle će to biti moguće. Ovo je period kada već moram da počnem da razmišljam o budućnosti i pravim neke planove. Trenutno jedino što sigurno mogu reći je da ću i sljedeće sezone biti u Mercedesu – istakao je Luis Hamilton.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име