Nikita
Izvor: Facebook - Nikita Mazepin
Tim Has je osudio ponašanje mladog Nikite Mazepina!

Tim Formule 1 je izdao saopštenje u kom osuđuje dvadesetjednogodišnjeg vozača. Ova osuda je reakcija na akciju Mazepina. Naime, Nikita je na društvenim mrežama objavio video u kom neprimjereno dodiruje devojku na zadnjem sjedištu automobila.

Na snimku se vidi da djevojka pokušava da skloni njegovu ruku, a zatim mu pokazuje srednji prst, da bi potom istom rukom prekrila kameru. Ovaj video je izazvao lavinu raznoraznih komentara, pa je zbog toga obrisan.

„Tim Has ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina u video snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama. Sama činjenica da je video postavljen na društvene mreže je odvratna. Problem ćemo riješiti internu i neće biti daljih komentara“, navodi se u saopštenju tima Formule 1.

Odgovorio je mladić:„Izvinjavam se zbog svojih nedavnih postupaka, zbog toga što su bili neprimjereni, ali i zbog činjenice da je sve završilo na društvenim mrežama. Žao mi je što sam osramotio Has. Moram da poštujem više standarde kao vozač Formule 1 i znam da sam izneverio sebe i mnoge druge ljude. Obećavam da ću naučiti lekciju“, poručio je Nikita.

A oglasila se F1 I FIA.

„Snažno podržavamo Has u odgovoru tog tima na nedavne nedolične poteze njihovog vozača Nikite Mazepina. Mazepin se javno izvinio za svoje ponašanje i o ovome će se Has pozabaviti unutar ekipe. Etički principi, različitost i inklunzivna kultura našeg sporta su veoma važni za FIA i Formulu 1„ stoji u zajedničkom saopštenju F1 i FIA.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име