hjuston
Džej Džej Vot / Twitter
Hjuston Teksansi su odlučili da ne nastave saradnju sa defanzivnim endom Džej Džej Votonom, nakon jedne decenije.

Ovaj igrač je bio jedan od najuticajnijih igrača najmlađe NFL franšize. U tim je došao 2011. godine kada je sa koledža Viskonsin biran kao 11. pik prve runde.

Džej Džej Vot je bio najbolji defanzivac NFL u svojoj drugoj godini, a tu titulu je dobio i 2014. i 2015. godine. Pet puta je bio Pro Boul igrač, dok je najviše sekova imao u 2012. i 2015. godini. Sa 101 sekom u karijeri je tek jedan od 35 igrača koji su u klubu 100 sekova.

-Promjena nikad nije laka, posebno kada se radi o nekome koga volite. Džej Džej je imao veliki utaicaj ne samo na našu organizaciju nego i na cijelu zajednicu Hjustona. Nijedan igrač nije kao on u našoj franšizi. Rekao sam mu da ćemo ga zauvijek smatrati Teksašaninom. Ovo nije zbogom već ‘vidimo se uskoro’. Gradićemo na temeljima koje je Džej Džej napravio- izjavio je prvi čovjek Hjuston Teksansa, Kel Mekner.

Džej Džej Vot i Hjuston su se rastali u dogovoru, ali je Vot zahtijevao odlazak zbog toga što nije htio da igra za tim koji prolazi fazu ponovne izgradnje.

Takođe defanzivni end Hjuston Teksansa je imao dosta problema sa povredama od 2015. godine i 2020. mu je bila tek druga od tada u kojoj je uspio da odigra sve utakmice bez poverde.

On sada može da pređe u neki drugi tim u NFL ligi ali nema spekulacija koji bi to mogao da bude. Džej Džeja je na Tviteru u Pitsburg pozvao njegov brat i lajn bejker Stilersa Ti Džej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име