Kaleb Dresel
Antonio Bronic/Caeleb Dressel/REUTERS via Guliver image
Ova 2020. godina je bila odlična za Kaleba Dresela!

Američki plivač je ove godine oborio četiri svjetska rekorda u malim bazenima i vodio Kali Kondore do titule u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL) u Budimpešti. A pored toga je priznao da veoma loše podnosi poraze.

Očajan sam gubitnik. Nije da ne poštujem svoje rivale, ali jednostavno ne podnosim poraz. Nije to samo slučaj sa plivanjem. Nerviram se i kada je neko bolji od mene u video igricama. Često kada uradim loš trening, razmišljam o tome šta sam mogao da uradim drugačije. Trudim se da se manje nerviram, ali to mi jednostavno ne polazi za rukom“, rekao je Kaleb Dresel.

Dresel je do sada osvojio dva olimpijska zlata u štafeti. Takođe je višestruki svjetski šampion kao i svjetski rekorder. Mnogi se slažu da će ovaj mladić nasliejditi Majkla Felpsa.

Imam još mnogo da učim. Posebno od recimo Čada Le Klosa. Čovjek je nevjerovatan! I pravi model kako se šampion ponaša. Prvi mi je čestitao kada sam srušio njegov rekord na 100 delfin. I tada je nije bilo ni kamera, nikoga oko nas. Stari dobri manir. Vjerujem da ću smoći snage da se i ja za nekoliko godina tako ponašam. Jer uopšte ne sumnjam da će se pojaviti neki klinac, koji će srušiti moje rekorde“, rekao je Kaleb Dresel.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име