Beceki
Marko Beceki / Twitter
Vozač Skaj VR46 tima Marko Beceki izjavio je da mu je velika čast što može da sarađuje sa Velentinom Rosijem.

Mladi Italijan je već godinama član Akademije devetostrukog svjetskog šampiona, a od prošle godine brani boje njegovog tima.

Marko Beceki je prošlu sezonu u Moto2 kategoriji završio na četvrtom mjestu u generalnom plasmanu, pošto je imao mnogo uspona i padova.

Ipak, ono što je obilježilo njegovu sezonu svakako je saradnja sa timskim kolegom Lukom Marinijem, pošto su njih dvojica na svakom treningu radili zajedno.

-Od početka sezone smo mnogo radili zajedno, još od prvog testa. Luka je tako učio od Peka (Banjaje), a ja sam sada od njega i bilo je baš kul. Ranije nisam imao timskog kolegu sa kojim sam mogao tako da radim, a na taj način sam naučio kako da vozim trke, da se izborim sa borbama, kako da napadam. Od Luke sam naučio mnogo, a nadam se da je i on nešto od mene- izjavio je Marko Beceki.

Mnogo puta tokom prošle godine mladi Italijan je istakao da je izuzetno zahvalan Rosiju zbog svega što je uradio za njega.

-Vale je moj idol još od detinjstva. Osjećam sreću što radim sa njim, ali ne mogu da izdvojim jedan savjet. Dao mi ih je mnogo, svaki dan učim od njega- dodao je Marko Beceki.

Ovogodišnji Svetski šampionat u motociklizmu trebalo bi da startuje Velikom nagradom Katara 28. marta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име