NFL dogovor
Doktor

Nacionalna fudbalska liga (NFL) zvanično je objavila da će se ove godine vratiti tradicionalnom igranju međunardonih utakmica.

U saopštenju se takođe navode dva meča koja će biti odigrana u Londonu, na stadionu Totenhema.

Poslednji dueli NFL lige na evropskom tlu odigrani su 2019. a sva četiri meča takođe su organizovana u prijestronici Engleske – po dva na Vembliju i stadionu Totenhema.

Atlanta Falkonsi će 10. oktobra ugostiti Njujork Džetse, a Džeksonvil Džeguarsi će nedelju dana kasnije igrati sa Majami Dolfinsima.

Serija NFL mečeva u Londonu obuhvata 28 duela tokom 13 uzastopnih sezona, počev od 2007. i zaključno sa 2019. Prošle godine zbog pandemije koronavirusa svi mečevi odigrani su u Sjedinjenim Državama.

Dakle, publika u Londonu će u oktobru imati priliku da vidi neke od najboljih kvoterbekova u ligi, a svakako da se izdvajaju ovogodišnja prva dva pika na draftu – Trevor Lorens (Džeksonvil) i Zek Vilson (Njujork Džets).

-Uzbuđeni smo što se vraćamo u London. Očekujemo da će predstojeći mečevi biti praznik našeg sporta i naše jake baze navijača u Velikoj Britaniji– poručio je izvršni potpredsjednik i glavni direktor za strategiju i napredak NFL Kristofer Halpin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име