Vilson
Izvor: Twitter
Tim iz Los Anđelesa pobjedio Sijetl na Lumen fildu sa 26:17 u prvom meču petog kola NFL šampionata, a Vilson se povrijedio i to je obilježilo duel.

Bila je ovo četvrta pobjeda u sezoni za Remse, koje je do sada savladala samo ekipa nesavladanih Arizona Kardinalsa. Sihoksi imaju dvije pobjede i tri poraza, a ovo im je bio treći neuspjeh u poslednja četiri duela.

Vilson je prilikom jednog pasa imao kontakt sa Aronom Donaldom, poslije kojeg mu je nastradao srednji prst desne šake. Zamijenio ga je  Džino Smit.

Kvoterbek Remsa Metju Staford imao je 25 kompletiranih pasova iz 37 pokušaja za 365 jardi. Bacio je jedan tačdaun ka tajt endu Tajleru Higbiju. Odlično su trčali Darel Henderson i Soni Mišel koji su zajedno imali 119 jardi i po jedan tačdaun. Robert Vuds je odigrao utakmicu sezone, čak 12 hvatanja za 150 jardi, a odličan je bio i Kuper Kap sa 92 i Dešon Džekson sa 68 jardi, zanimljivo samo iz jednog hvatanja.

Rasel Vilson je imao po jedan tačdaun i presječenu loptu za 152 jardi, dok je Džino Smit imao isti učinak kao i startni kvoterbek domaćina, ali za nešto skromniju jardažu od 131. Di Kej Metkalf je imao dva tačdauna za 98 jardi. 

U narednoj rundi Remsi će gostovati Džajantsima u Njujorku, dok će Sihoksi putovati u Pitsburg na meč sa Stilersima. 

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име