Fetel
izvor: Twitter

Sebastijan Fetel je u svom Aston Martinu vozio 117 testnih krugova i to ga ne brine.

„Nisam previše zabrinut. Možda se to u mojim godinama zove iskustvo. Prije deset godina bih vjerovatno malo paničio u ovakvoj situaciji“, rekao je Sebastijan.

„Uspjeli smo malo da vozimo što je bilo veoma korisno tako da je moglo da bude i gore. Naravno, moglo je da bude i bolje, ali dobro je da nije gore. Mislim da je važno ostati miran, raditi jednu po jednu stvar i napredak će doći. Čak i oni koji nisu imali probleme i koji su izvozili veliki broj krugova ne mogu da vam kažu da znaju sve informacije o bolidu, o novim gumama, promjenama koje su stigle tokom zime. Ako neko izađe iz svog bolida i nakon dan ipo testiranja zna ono što može da se zna nakon 17 trka u 20 vikenda, pa mislim da je to nemoguće“, dodao je Fetel.

„Svaki krug je važan da biste razumjeli automobil, da razumijem kako želi da ga vozim, da otkrijem razlike između prošlosti i budućnosti da tako kažem. Interesantno mi je i uživam u tome. Mislim da ja mogu još mnogo da napredujem, ali da možemo mnogo i da unaprijedimo auto“, dodao je Sebastijan Fetel.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име