toto volf
Toto Wolff/FIA/Handout via REUTERS
Toto Volf, šef Mercedesovog tima u šampionatu Formule 1 priznao je da traži naslednika. Iako ne bježi od funkcije i da na njoj ostane još koju godinu, ipak razmišlja i o zamjeni.

Ne mogu da kažem da će to biti jedna, dvije ili tri godine, ali bio bih ponosan, ako bi neko preuzeo moje mjesto i radio posao bolje od mene – rekao je Austrijanac i dodao da postoji mogućnost da ga zamijeni Ola Kalenius, prvi čovek Dajmlera.

Dajmler mi je dao izbor, ali prije nego što pređem na novo mjesto moram da budem siguran da će neko uživati dok prati 23 trke ispred ekrana – objasnio je Toto Volf, a zatim se osvrnuo i na temu produženja saradnje sa šampionom, Luisom Hamiltonom.

To je za navijače Mercedesa i trenutno najvažnija tema.

Britancu ugovor ističe na kraju godine, ali dogovor još nije postignut.

Prošli put nam je bilo potrebno 10 sati. Postoji povjerenje među nama, samo treba da odredimo dan. U ovom momentu je borba za titulu važnija. Potpuno razumijem Luisa (Hamiltona) i Valterija (Botasa) koji žele da se fokusiraju na to. Izgleda da ćemo morati da završimo sa tim, a onda da pronađemo vrijeme da razgovaramo. Ne želim da ugrožavam nikog, ne želim da se vozači zaraze koronavirusom – zaključio je Toto Volf.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име