Luis Hamilton
Bryn Lennon/Lewis Hamilton/REUTERS via Guliver image
Toto Volf, prvi čovjek Mercedesa istakao je da postoji mogućnost da Luis Hamilton vozi trku za Veliku nagradu Abu Dabija.

Luis je zbog problema sa koronavirusom propustio Veliku nagradu Sahira, na kojoj ga je mijenjao Džordž Rasel.

Volf je optimista za nastup Britanca u Abu Dabiju.

Ako se Luis oporavi, a bolje je iz dan u dan, očekujemo ga za volanom Mercedesa. Potrebno je naravno da test pokaže da virus više nije u njegovom tijelu. Nigdje ne žurimo. Najvažnije je da se on dobro osjeća – izjavio je Volf.

Hamilton je odavno obezbijedio sedmu titulu šampiona Formule 1, i na vječnoj listi se izjednačio sa legendarnim Mihaelom Šumaherom.

Negativan test značiće da Hamilton vozi. Ubijeđen sam da će biti sjajan. Ako i dalje bude pozitivan za volanom će ponovo biti Rasel – istakao je Volf.

Na pitanje da li će Rasel, koji je bio veoma dobar na treninzima i kvalifikacijama za Veliku nagradu Sakira, biti neka vrsta aduta u pregovorima sa Hamiltonom oko novog ugovora, Volf je odgovorio.

Naravno da neće. Luis je sa nama osam godina. Imali smo nevjerovatne rezultate. Na naš dogovor nikakava uticaj neće imati treća strana ili treća osoba. Između nas postoji povjerenje i mislim da to ne može niko da naruši – zaključio je Volf.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име