pregovori
pregovori
Prema prenošenju BBC-a možemo zaključiti da su uveliko počeli pregovori o organizovanju bokserskog spektakla u kojem će učestvovati Entoni Džošua i Tajson Fjuri.

Kako se navodi, predstavnici ova dva britanska giganta razmatraju gdje bi se mogla održati borba, jer moraju procijeniti o kolikom iznosu novca se radi.

Za sada se spominje da su velike šanse da se meč održi u Saudijskoj Arabiji. A da li će Džošua i Fjuri dobiti svoj ugao na Arabijskom poluostrvu ostaje nam da vidimo.

Prema tvrdnji BBC-a koji se poziva na dobro obaviještene izvore, nijedna strana nema neke posebne i konkretne zahtjeve. Obije strane za sada razmatraju sve opcije koje su im na raspolaganju.

Podsjetimo se da je Džošua prvak u WBA, WBO i IBF kategoriji, dok Fjuri posjeduje WBC pojas. Sledeći protivnik Džošui trebalo bi da bude Kubrat Pulev bugarski bokser, a Fjurija očekuje revanš sa Amerikancem Diontejom Vajlderom.

7 KOMENTARI

  1. Iskreno bih volio da se taj mec odrzi Dzosua bi bio na velikim iskusenjima po prvi put bi imao jako zvucan mec od onoga sa Klickom..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име