Formule 1
Vlada Velike Britanije priprema se za uvođenje zakona kojim će pokušati da smanji širenje korona virusa, a ovaj zakon bi mogao da utiče i na početak Formule 1.

Vlada je predložila da svi koji uđu u zemlju budu upućeni u karantin u trajanju od 14 dana. Pravilo važi za sve zemlje osim za Irsku, javlja F1.

Očekuje se da će uredba stupiti na snagu krajem maja, a svi koji budu ulazili u Veliku Britaniju biće upućeni na adrese koje će dobiti na graničnom prelazu.

Ograničenja koja se najavljuju mogla bi opet da ugroze početak sezone u Formuli 1, jer su baze sedam od deset ekipa smještene u Velikoj Britaniji.

Sezona Formule 1 trebalo bi da počne 5. jula u Austriji, a nije isključeno da na Red Bul Ringu budu održana dva takmičarska vikenda.

Od 4. do 6. septembra gledaćemo Veliku nagradu Italije u Monci kao što je i bilo planirano. Čelnici takmičenja vjeruju da je moguće održati trke u Velikoj Britaniji i Mađarskoj.

28 KOMENTARI

  1. Ja mislim da ne treba ni da zakazuju sad, pa svako malo otkazu, paa za nekolika mjeseca kad bude sigurno da moze zakazu i to je to

  2. Eto preduzimaju mjere zastite od virusa. Mora se zivjeti najbolje sto se moze. Nece biti lako u karantinu, ici ce samo ko mora. Inace gledam trke formule 1 ali se ne kladim, uzivam svakako

  3. Zanimljiv je podatak da su napravili top 10 vozaca Formule 1 ikad. Jeste da se mnogi ne slazu sa tom listom ali na prvom mjestu je Argentinac Huan Manuel Fandjo sa osvojenih 5 sampionata od 1951 do 1957 a tek na 8- om mjestu je Sumaher…sta reci

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име