Primorac
Facebook: Primorac

Jadran savladao Primorac u posljednjem meču ligaškog dijela, Novljani slavili sa 9:6.

Ekipa iz Kotora iako je poražena ide u polufinale sa čela tabele, gdje i očekuju okršaji sa Budvanskom rivijerom, dok Novljani ne bi trebalo da imaju većih poteškoća sa Katarom.

Sve su prilike da će se u finalu naći isti rivali kao i večeras, koje će dati odgovor na pitanje ko je bolji ove sezone. Utisak je da se ekipi sa Škvera odavno ovako nije tresao tron.

Igrači Petra Radanovića su otpor rivala slomili u posljednjoj četvrtini u kojoj su serijom od 4:0 pri rezultatu 5:6 stigli do 9:6 golovima Vasilija Radovića, Uroša Vučurovića, Marka Pekovića i Kanstantina Averke.

U Primorcu su posljednji gol dali krajem trećeg perioda, gol kojim se upisao Danilo Adžić.

Đuro Radović i Averka su bili dvostruki strijelci za domaći tim, po jedan gol su dali Radović, Vučurović, Obradović, Vujović i Petković.

Za goste su po jednom mrežu zatresli Adžić, Drašković, Gopčević, Mačić, Perković i Matković.

Termini za polufinala su 10/11. i 14/15. april i igra se na dvije dobijene utakmice, dok bi eventualne majstorice bile zakazane za 17. april.

Za treće mjesto se igra na dvije pobjede takođe, a to će biti 21., 24. i 27. ovog mjeseca, dok će početak finalne serije koja se igra na tri pobjede, biti zakazan za 28. april.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име