Publika je uslov za Rajder kup!

8
160
Rajder

Najbolji golfer svijeta, Rodi Mekilroj solidarisao se svojim kolegama koji su poručili da Rajder kup ne treba biti održan ove godine već sledeće godine.

Takmičenje između Amerike i Evrope održava se svake druge godine, a ove godine je i dalje zakazano za period od 25. do 27. septembra u Visling Strejtsu, u državi Viskonsin.

Padreg Harington kao kapiten Evrope, istakao je da je zajednički konsenzus golfera da turnir ne bi trebao biti održan bez prisustva navijača.

„Rajder kup bez navijača nije Rajder kup. Ne bi bio veliki spektakl, ne bi bilo atmosfere, pa ako bi došlo da biraju između toga da se ne igra ili da se igra bez navijača, rekao bih da treba da ga odlože za godinu dana i da se igra 2021. godine“ rekao je Mekilroj.

„Jasno je da bi za Evropljane bilo bolje da se igra bez navijača jer ne bismo morali da trpimo neke stvari kao obično, ali u isto vrijeme to nije Rajder kup“, dodao je Mekilroj.

Mekilroj je istakao ako bi se ovogodišnje takmičenje odložilo za 2021. godinu, naredno bi se moglo pomjeriti za 2023. godinu i tako Italiji omogućiti još jedna dodatna godina kako bi se pripremila za ogranizaciju. Rajder kup za 2022. godinu bi trebalo da bude održan u „Marko Simone“ golf klubu u blizini Rima.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име