Radičević se nada sezoni sa dva fajnal-fora

23
182

Nakon 50 dana pauze zbog pandemije Covid-19, dozvoljeni su treninzi. 

Jovanka Radičević, naša reprezentativka je presrećna i kaže da kada je ušla u dvoranu, osjećala se kao da je tek počela da trenira rukomet: “Takav je bio koncept treninga, mini vježbica sa driblanjem, vođenjem i osnovnim elementima, što djeca, praktično, uče na samom startu. Vidjela sam da smo se svi uželjeli rukometa. Iskreno, jedva sam čekala momenat da uđem u dvoranu. Baš mi je falio rukomet”

Rukometašice Budućnosti treniraće do 1. juna, onda će napraviti pauzu do početka jula kada je zakazano novo okupljanje za nešto što će se možda dogodi u septembru:

“Bez obzira što je sezona u neizvjesnosti, što se tiče Lige šampiona i nastupa na F4, srećna sam što smo se okupile. U pauzi smo radile po planu i programu, lično nijesam odmarala i u dobrom sam ritmu. Mogla sam sve da sprovedem iz plana i programa” – rekla je Radičevićeva.

Jovanka Radičević je jako zadovljna svom naodu na disciplini. Svi smo izašli kao pobjednici a i sport će brzo da se vrati na terene i male ekrane.

“Imam drugačiji pristup. Imam cilj. Bez obzira što je neizvjesnost, spremam se i spremaćemo se za narednu sezonu. Cilj su Olimpijske igre. Zato, kad god idem na trening, ne razmišljam: što će mi ovo ili ono. Volim rukomet, u krvi mi je. U protekla dva mjeseca, a kako si i bliži kraj karijere, vidim da mi je rukomet sve. Sa takvom željom treniram, bez obzira što je ova sezona pod znakom pitanja. Mada sam i optimista. Nadam se završnici u septembru i vjerujem da ćemo u jednoj sezoni igrati dva fajnal-fora. Vjerujem da će EHF naći način da se sve odigra. Bila bi šteta da je drugačije”, izjavila je Jovanka Radičević.

U Budućnost su stigle Andrea Lekić, Alison Pino. Blizu je povratku i Itana Grbić. Imaćemo spoj mladosti i iskustva.

23 KOMENTARI

  1. Pametno je ona iskoristila ovaj period karantina…vjezba,vjezba i samo vjezba…nema odmaranja…Svaka cast za lavicu,najbolja je!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име