Rasmusen
Izvor: Facebook

Kim Rasmusen mirno je primio neočekivanu odluku saveza: Ništa više ne može da me iznenadi!

Nakon samo sedam dana, pošto je izborio plasman na Olimpijske igre sa Crnom Gorom, danski stručnjak je napustio posao – odlukom RSCG da sa njim ne nastavi saradnju.

Ono što je veoma iznenađujuće je da Kim nije iznenađen apsolutno neočekivanom smjenom sa mjesta selektora naše ženske rukometne reprezentacije.

“Ništa više u ovoj industriji ne može da me iznenadi, tako da ne bih trošio vrijeme na tome. Naravno, volio bih da sam osjetio Olimpijske igre, to želi svako ko se bavi sportom. Ali, neće se dogoditi i neću trošiti energiju na to.” – kazao je Rasmusen.

“Na kraju, ova situacija i nije tako dramatična. Imao sam kratkoročni ugovor sa Crnom Gorom, preuzeo sam tim nedugo prije Evropskog prvenstva. Imao sam uspješno putovanje sa timom.”

Na mjesto selektora nacionalnog tima, umjesto njega sjela je Bojana Popović, koja je do sada bila njegova prva saradnica.

“Ona je iz Crne Gore, ona je sportska heroina u Crnoj Gori. Oni su odlučili tako, i to je to” – kaže Kim.

Mediji u Danskoj navode da je poruku o rastankiu dobio u ponedjeljak, nakon nekoliko dana razgovora sa čelnicima rukometnog saveza.

I dok je razočaran što neće biti dio Olimpijskih igara sa Crnom Gorom, Rasmusen ističe da je zadovoljan onim što je uradio sa timom.

“Veoma sam srećan kako sam obavio posao, pomogao sam da se plasiraju na Olimpijske igre, da pobijede Norvešku, što se ne dešava često – posebno u tako važnim mečevima” – zaključio je danski stručnjak.

22 KOMENTARI

  1. Sjetite se kako su otjerali Kranjčara, pa sve one druge uspješne rukometne i košarkaške trenere…Kako su tjerali ljude kada postignu viši nivo u ekipama samo da bi se oni okitili tudjim perjem!
    Oni preuzmu dobru ekipu i rasprodaju igrače igračice i pare u džep! Strašno! A Ministarstvo ćuti

  2. Sram vas bilo!!! Čovjek je jedan od najboljih trenera na svijetu i bar malo poštovanja je zaslužio. Svi vodeći ljudi u savezu treba da daju ostavke!

  3. Covjek postigne rezultate sa timom, i na par mjeseci od najveceg sportskog dogadjaja ti ga mices, i vjerujes da ce reprezentacija postici bolji rezultat bez njega.. Svaka promjena kosta, a kostace nas nazalost i ova bojim se

  4. I on i Savez nas ostavljaju u neznanju a ne bi trebalo. Sada ce biti svakakvih nagadjanja a i naslova, mislim da im to ne ide u prilog.

  5. Jel treba da naglasavam koliko i dalje ne mogu da prihvatim odluku da je otisao neko ko je tako dobro podigao tim? P a k a o.

  6. Lijepo od njega sto nije ljut na ovako nepravedno donesenu odluku. Ako je u stvari tako. Mislim da jedna prica ide za medije a da je stvarnost skroz drugacija.

  7. Sad CE brzo da objave da je bio narkoman I alkoholicar,sto nas citaoce bas ne interesuje,nas interesuju rezultali kojih sad posle njega nece biti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име