vaterpolo reprezentacija
izvor/facebook/ waterpolo i plivački savez Crne Gore

Od danas do 5. juna vaterpolo reprezentacija Crne Gore treniraće zajedno na bazenu Jadrana na Škveru sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država, koja se kao i oni priprema za finalni turnir Svjetske lige i naravno ono najvažnije Olimpijske igre u Tokiju

Na pripremama su svi igrači osim članovi francuskog Marseja koji su juče osvojili titulu prvaka države Dejana Lazovića, Uroša Čučkovića, Vladana Spaića i Bogdana Đurđića, kapitena italijanskog Pro Reka Aleksandra Ivovića, koji će se priključiti selekciji nakon finalnog turnira Lige šampiona, kao i člana Radničkog Alekse Ukropine.

“Dobar dio ekipe je na okupu. Krenuli smo sa nekim uvodnim treninzima. Sparingovaćemo sa Amerikancima dvije nedjelje. Počeli smo na vrijeme i mislim da imamo sasvim dovoljno vremena da se maksimalno pripremimo kako sa Svjetsku ligu, a onda i za ono najvažnije Olimpijske igre”, poručio je kapiten Draško Brguljan.

Nakon priprema sa SAD-om naša selekcija će trenirati sa Francuskom od 7. do 12. juna takođe na Škveru. Od 17. do 19. juna će boraviti u Podgorici, odatle putuju za Italiju, gdje će sparingovati sa selekcijom Italije. Reprezentacija 24. juna putuju za Tbuilisi gdje će učestvovati na Finalnom turniru Svjetske lige od 26. juna do 1. jula. Po dolasku u Crnu Goru, do puta za Japan, naša reprezentacija treniraće na bazenima u Nikšiću i Podgorici.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име