Crna Gora biće domaćin EP za kadetkinje naredne godine
Crna Gora biće domaćin EP za kadetkinje naredne godine
Crna Gora biće domaćin EP za kadetkinje u rukometu naredne godine. Mlade rukometašice Budućnosti II počele su sa pripremama prije dvije sedmice.

Podijeljene u dvije grupe, treniraju u dvorani sa željom da će vrlo brzo odigrati kontrolne mečeve.

“Vodili smo računa o svemu. Odradili dvije dobre, kvalitetne sedmice, a vidjećemo, u dogovoru sa klubom, kako ćemo nastaviti rad od ponedjeljka” – rekao je trener Ivan Terzić.

Budućnost II i Budućnost III od ove sezone su jedna ekipa.

“Bila je selekcija 1. juna, djevojke koje su se istakle prošle godine priključene su Budućnosti II. To je jedna prirodna školska selekcija koja traje već pet godina. Na svakoj poziciji imamo po tri igračice, a naredna selekcija će opet biti u juniorskom sastavu” – rekao je Terzić.

Igračice su u proteklom periodu bile vrijedne i na pripreme stigle spremne.

“Bukvalno nijesu imale pauzu. Dobro se osjećaju, dobro su raspoložene, vrijedne su, nije ih ova situacija psihički izbacila iz trenažne ravnoteže. Pune su elana, takve su karakterom vesele i radne. Zadovoljan sam.”

Na vrijeme su mlade igračice Budućnosti počele sa radom. Optimalan period do starta sezone.

“Moramo mnogo ranije ući u takmičarski period sa kontrolnim utakmicama. Ako se situacija poboljša možda odigramo mežunarodne utakmice, suprotno baziraćemo se na mečeve sa domaćim ekipama. Već od sljedeće sedmice krećemo sa kontrolnim mečevima.”

Naredne godine, Crna Gora biće domaćin EP za kadetkinje. Terzić će predvoditi djevojke koje će predstavljati našu zemlju.

Zbog korona virusa, djevojčice u ovoj uzrasnoj kategoriji su još uvijek bez zvaničnih reprezentativnih mečeva.

“Od nekih međunarodnih aktivnosti ima najava da će se Mediteransko prvenstvo održati u novembru u Egiptu, ako sve bude kako treba – rekao je Terzić.

Naredne godine, Crna Gora biće domaćin EP za kadetkinje. Terzić će predvoditi djevojke koje će predstavljati našu zemlju.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име