Jauković
Đurđina Jauković / Instagram

Podsjećanja radi, Đina Jauković je prije pet godina bila najmlađa „lavica“, u Tokiju će biti jedan od najvećih aduta crnogorske selekcije. Reprezentacija je počela pripreme za Olimpijske igre u Japanu.

Jauković se odmah pridružila saigračicama iz državnog tima, posle mini odmora, kako bi dočekala što spremnije Olimpijske igre u Japanu.

Na Olimpijskim igrama u Japanu ženska rukometna reprezentacija će igrati protiv- Norveške, Holandije, Japana, Južne Koreje i Angole, kada je rječ o grupnoj fazi takmičenja.

“Samo pamtim ljepe stvari iz Rija. Bilo je dosta problema prije pet godina. Otišle smo sa velikim ciljem, ali i velikim pritiskom. Sada je atmosfera odlična i mislim da se spoj mladosti i iskustva pokazao se kao dobra stvar. Ne idemo na Olimpijske igre sa bijelom zastavom, iako smo jedna od najmlađih ekipa. Znam koliko nas svi poštuju u svjetu rukometa”, rekla je 24-godišnja Đina pa nastavila:

“Mislim da smo svi sa nestrpljenjem iščekivali ovo okupljanje i pripreme. Znamo za šta se spremamo, iako smo imali malo slobodnih dana, niko nije razmišljao o tome jer je pred nama veliki izazov. Sada je fokus na pripremama, a iskreno, jedva čekamo da Igre počnu. U ovom trenutku, mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, da ćemo u svakom meču nastojati da stignemo do pobjede, bez obzira na ime rivala sa druge strane parketa”.

Izuzetno uspješnu sezonu Jauković je imala u Brestu – u Francuskoj dupla kruna i finale Lige šampiona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име