Jovanka Radičević – Moramo biti pametni, oprezni i strpljivi

2
10

Nakon 14 dana samoizolacije, rukometašice Budućnosti mogu da odahnu i već da počnu sa pripremama za ovu sezonu. 

Kako saznajemo, sa pripremama kreću u ponedeljak. 

“Vjerujem da ćemo zdrave dočekati, završiti pripreme i krenuti u Ligu šampiona. I to je najvažnije. Jer, ako smo zdrave možemo pozitivno da razmišljamo i fizički da se spremimo. U proteklom periodu trenirale smo naporno, ali onda smo stale. Sve se prekinulo. Normalno je i da će ova pauza ostaviti posljedice, ali moramo biti i realne. Ne očekujem da ćemo već na startu biti u formi ako Liga šampiona krene 12. ili 13. septembra” – kazala je reprezentativka, Jovanka Radičević.

“Moramo biti i pametni i oprezni i strpljivi. Stručni štab je, sa Majom i Tanjom, napravio strateški plan i sve to ima smisla. Ali, ponoviću, zdravlje je najvažnije. Svjedoci smo šta se dešava u svijetu i kod nas.” 

Budućnost tek kreće u rad, ali se sa analizom protivnika nije pravila pauza. 

“Mislim da smo jedina ekipa koja je mnogo ranije krenula sa pripremama rivala. Znamo ko su nam protivnici i dobro ćemo ih analizirati. U svakom slučaju, ovakav sistem Lige šampiona, sa ovolikim brojem utakmica, nama će najviše da odgovara.” 

Jovanka vidi kvalitet Budućnosti, smatra da će njen tim biti konkurentan u eliti.

“Ono što mislim je da se ne treba opterećivati početkom Lige šampiona. Najbitnije da u drugom dijelu sezone budemo prave. Jer, od jednog poraza ne zavisi ništa. Ako budemo zdrave imaćemo konkurentan tim, uz nadu da nam virus neće nemetnuti ritam: kreni stani.”

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име