Naše lavice biće učesnice ,,Zlatne lige” koja se održava u Danskoj od 1. do 3. oktobra. Pored domaćina, igraće protiv Francuske i Norveške.

Lavice će se okupiti u Danskoj, jer je većina igračica na spisku iz redova Budućnosti, koja u nedjelju protiv Odenzea igra utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

Duel naših lavica protiv domaćina Danske zakazan je za 3. oktobar, dok će dan kasnije protivnik biti Norveška, četvrtoplasirana selekcija sa posljednjeg Svjetskog prvenstva u Japanu u decembru prošle godine.

Na spisku selektora Johansona je 15 igračica i to golmanke Marta Batinović (Ramniku Vlčea, Rumunija) i Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija), lijeva krila Majda Mehmedović (Budućnost) i Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), desna krila Jovanka Radičević (Budućnost) i Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), pivoti Ema Ramusović, Tatjana Brnović i Nikolina Vukčević (Budućnost), lijevi bek Đurđina Jauković (Brest, Francuska), srednji bekovi Itana Grbić i Sara Gugač (Budućnost), te desni bekovi Andrea Klikovac (CSM Bukurešt, Rumunija), Sanja Premović (Dunarea Braila, Rumunija) i Katarina Džaferović (Budućnost).

RASPORED „ZLATNE LIGE”

Četvrtak, 1. oktobar
Francuska – CRNA GORA (17:45)
Danska – Norveška (20:00)

Subota, 3. oktobar
Norveška – Francuska (13:45)
Danska – CRNA GORA (16:00)

Nedjelja, 4. oktobar
CRNA GORA – Norveška (15:00)
Danska – Francuska (17:15)

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име