Miloš Božović: Autsajderi smo, ali se nadam pobjedi

0
11
Zoran Roganović Miloš Božović
foto: RSCG
Rukometna reprezentacija Crne Gore odigraće večeras protiv Francuske (20:30), pretposljednji meč u glavnoj fazi na Evropskom prvenstvu, a Miloš Božović se nada da bi ”lavovi” mogli napraviti iznenađenje.

Crnogorski rukometaši već su napravili uspjeh koji je malo ko očekivao, a priliku da se prikažu u još boljem svijetlu imaće večeras protiv olimpijskog šampiona.

Miloš Božović ističe kako iz meća protiv Holandije treba izvući pokuke i protiv Francuske odigrati strplivo.

Lakše je sada govoriti o svemu što se desilo, a inače je utakmica sa Holandijom otišla u arhivu. Danas je novi dan, a mi moramo učiti od Skandinavaca kako neke stvari da se ne primaju k srcu, već da se ide na sljedeći zadatak i daje maksimum. Tako da se i mi trudimo da pružimo maksimum, bez obzira na prethodnu utakmicu. Dali smo maksimum, bilo je i dobrih i loših stvari, jednostavno – treba izvući pouke. Iznenadio nas je golman koji se pojavio niotkuda, dosta tih ishitrenih šansi završilo je njegovim odbranama, a igrači to iskoristili vrhunskom tranzicijom. To je to, nijesmo uspjeli da odgovorimo na jurnjavu, a imali smo dosta promašenih zicera”, rekao je Miloš Božović i dodao:

Treba se fokusirati na nas i na greške koje treba ispraviti. Francuska, smiješno zvuči, više nam leži od Holanđana. Fizički su krupniji, ne trče toliko brzo. Fizički smo u nekom nivou sa njima, za razliku od Holandija koja je brza i niska. Oslabljeni su, nadam se da ćemo iskoristiti šanse za razliku od prošle utakmice gdje smo se ispromašivali u nekim situacijama.

”Treba se fokusirati na nas i na greške koje treba ispraviti. Francuska, smiješno zvuči, više nam leži od Holanđana. Fizički su krupniji, ne trče toliko brzo. Fizički smo u nekom nivou sa njima, za razliku od Holandija koja je brza i niska. Oslabljeni su, nadam se da ćemo iskoristiti šanse za razliku od prošle utakmice gdje smo se ispromašivali u nekim situacijama,” zaključio je Miloš Božović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име