Popović
Trener Budućnosti Volija Bojana Popović oglasila se nakon poraza (30:19) od mađarskog tima u prvom meču četvrtfinala DELO EHF Lige šampiona, Đera.

“Đer je pokazao da je najbolji tim na svijetu. Igrao je dobro u svim fazama, a mi smo u 1. poluvremenu došli blizu nekoliko puta, ali nismo ispoštovali odbranu. Nismo poštovali loptu, bacili smo ih pet-šest i umjesto da u tranziciji kaznimo rivala, dozvoljavali smo mu rekontre.

Imale smo dobru energiju, ali možda je ponekad bilo i previše energije, a malo mozga. Mora više da se razmišlja, djevojke su šutirale bez gledanja u golmanke od prevelike želje da postignu gol. Ne smijemo sa tolikim respektom da igramo ni protiv koga, da dozvolimo sebi da ne razmišljamo. Razgovaraću sa djevojkama, u revanšu želimo da pokažemo da možemo bolje da igramo i borićemo se da budemo bolji“,kazala je Popović.

Ona je istakla da je tužna jer je trebalo da pokažu više.

“Tužna sam, jer je trebalo da pokažu više, da igraju više glavom, nego srcem. Mlade djevojke su mogle puno da nauče, da vide kako je igrati sa najboljim timom i steknu iskustvo za vrijeme koje dolaze. Ovaj poraz će biti dobar ako naučimo iz naših grešaka“, zaključila je Popović.