Popović
Izvor: Twitter
Izabranice Bojane Popović poražene su na svom parketu od ruskog Rostova sa 19:25.

Rostov je sjajan tim, sa sjajnim rukometašicama. Zasluženo je slavio. Mi smo se borile od prvog do poslednjeg minuta. Teško je zadržati fokus tokom čitavog meča protiv tima kakav je Rostov, gotovo je nemoguće da nema grešaka i oscilacija, jer smo mi izuzetno mlada ekipa. Protivnik je kažnjavao pomenute greške i oscilacije, ali sam presrećna uprkos porazu, jer je evidentan veliki pomak u našoj igri”, istakla je Bojana Popović i dodala:

„Na kraju sam vidhela lica mojih igračica onakva kakva želim da budu poslije svakog meča. Kristalno je jasno da su poslije Rostova mogle da se pogledaju u oči i kažu, bolje od ovoga nije moglo. Nastavljamo da radimo, a očekujem da se napredak nastavi, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. To je prioritet u sezoni koja je u toku”.

Ruskinja Valerija Maslova postigla je četiri gola, a nakon meča istakla je da je uživala na terenu.

“Velika borba i dobra energija u našoj igri tokom svih 60 minuta. Zahvalnost treneru Bojani što nas je sjajnog pripremila za ovaj meč, uživale smo tokom svih 60 minuta i vidi se napredak u našoj igri u odnosu na prethodni meč. Nemamo iskustva, dešavaju nam se greške u igri, zbog čega smo zahvalne na strpljenju Bojani. Atmosfera je bila sjajna i zahvalnost dugujem i navijačima” – kazala je Maslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име